Results 1 to 5 of 5

Thread: Images now link to self, regardless of [URL] tag?

                  
   
  1. #1
    Senior Member SharkD's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Durham, NC
    Posts
    519

    Question Images now link to self, regardless of [URL] tag?

    It used to be that image urls surrounded solely by [ IMG ] tags were not clickable and that if you surrounded the [ IMG ] tags with [ URL= ], that the image was linked to that URL.

    Recently, I noticed that an [ IMG ] tag creates an automatic link to the URL of the image, even if a [ URL ] tag is present (in which case that URL is ignored). For an example, look at my signature:

    Code:
    [ url=http://www.dvsmith.net ][ img ]http://www.dvsmith.net/cgi-bin/rand_sig.pl[ /img ][ /url ]
    Just wondering what's changed, and if it can change back?

  2. #2
    Senior Member 1996 328ti's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Greenville, SC
    Posts
    3,422
    Quote Originally Posted by SharkD
    Just wondering what's changed, and if it can change back?
    Something became corrupt between 4:00 am and 8:00 am.
    I fixed one the file that was causing the board not to load.
    I just did a full backup. Maybe that caused the problem when certain tables were locked out?

    I'll look into it when I get home from work. I should have been at work 6 minutes ago.

    Edit: I see. When I click your sign I see the random image but it should be going to your website.
    I see that is happening to everyone's sigs.
    It'll me my evening project.
    Last edited by 1996 328ti; 02-06-2006 at 10:11 AM.
    ...steven
    BMW CCA #146825

    318ti.org | bmwcca.org/forum

  3. #3
    Senior Member SharkD's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Durham, NC
    Posts
    519
    Trust me, I feel your pain -- yesterday afternoon, I made a complete server backup image and then attempted to upgrade my Cube from 10.3.9 server to 10.4 server, which only brought the data over and wouldn't let me start Apache, POP or IMAP. When I tried to revert, I found that the permissions on the backup were corrupt and the server wouldn't start from the restored data. It took me 7+ hours to get the data recovered, the server running (10.3.9) and the permissions (mostly) fixed. Talk about a Super Sunday.

  4. #4
    Senior Member 1996 328ti's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Greenville, SC
    Posts
    3,422
    Still can't figure it out. The same problem exists on my other board on a different server but with the same host. I tried turning off all the extra plugins, still didn't work.

    Now my own computer is acting weird. Some fonts are rendering differently than a few days ago. v 10.2.8
    ...steven
    BMW CCA #146825

    318ti.org | bmwcca.org/forum

  5. #5
    Senior Member 1996 328ti's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Greenville, SC
    Posts
    3,422
    Quote Originally Posted by SharkD
    It used to be that image urls surrounded solely by [ IMG ] tags were not clickable and that if you surrounded the [ IMG ] tags with [ URL= ], that the image was linked to that URL.

    Recently, I noticed that an [ IMG ] tag creates an automatic link to the URL of the image, even if a [ URL ] tag is present (in which case that URL is ignored). For an example, look at my signature:

    Code:
    [ url=http://www.dvsmith.net ][ img ]http://www.dvsmith.net/cgi-bin/rand_sig.pl[ /img ][ /url ]
    Just wondering what's changed, and if it can change back?
    Finally figured it out when I upgraded to the current version of the vBulletin. I checked your sig step by step until it produced the problem. I had a mod that resized inline images. This was useful for those who linked huge photos. The down size it interferred with linked signatures. For the meantime I removed it until the coder revises it.
    ...steven
    BMW CCA #146825

    318ti.org | bmwcca.org/forum

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Link from forum to NCC homepage?
    By bren in forum Website
    Replies: 1
    Last Post: 04-25-2005, 08:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •