Results 1 to 2 of 2

Thread: z4 3.0i firing on 2 cylinders

                  
   
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Woodbridge Area, Virginia
    Posts
    7

    z4 3.0i firing on 2 cylinders

    My Z is running fine but when I pop the clutch too quickly and it almost stalls - I quickly engage the clutch to keep it running but it stutters like it's firing on 2 cylinders. I have to turn it off and wait a few seconds for everything to re-boot and it's fine. Any ideas besides don't pop the clutch too quickly?
    Thanks

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Springfield, VA
    Posts
    3
    Do any lights come on when you do this? Even without lights there might be codes. Try and get it scanned.
    It could be a lot of things: vacuum, coils, plugs, alternator, etc. Best thing is to scan and see what is going on then proceed from there.
    You are “down the street” from me, so I would be willing to scan for you. Last second but if going to any of the BMW of Sterling events today we could scan it then.


    2001 750iL DD74441
    Stock

    RIP: 2003 540iA Sport GS56111
    H&R front springs, Ultimate Cup Holder, Euro Dash & Armrest, Grom, BavSound Stage1

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •